Shpenzimi i rrymës elektrike në Ulqin: BINDSHËM MË I LARTI NË VEND

Fatura mesatare e energjisë elektrike për amvisëri në Ulqin në muajin korrik ishte 57 euro, është lajmëruar nga Elektro ekonomia e Malit të Zi.

Kja është afro 60 për qind më shumë se në nivel shtetërorë, ku fatura mesatare e korrikut ishte 37.5 euro.

Nëse shpenzimi kaq i lartë mund të shpjegohet me faktin që shumë amvisëri në Ulqin kanë mysafirë gjatë sezonit, brengos fakti që shpenzimi mesatar i energjisë elektrike në Ulqin është gjithmonë më i larti në vend, që do të thotë që rryma shpenzohet në mënyrë shumë jo racionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…