Shpërblehen dy gjimnaziste nga Ulqini: EFENDIA DHE RESULBEGOVIQ LAUREATË

eldina_efendija_sms_bratstvo-jedinstvo_ulcinjEldina Efendia dhe Rialda Resulbegoviq nga gjimnazi i Ulqinit “Vëllazërim Bashkim” janë fituese të shpërblimit në Konkursin artistik me temën “Përkrah paqen”, të cilën e organizoi Nansen dialog qendra e Malit të Zi, ndërsa e ka përkrahur Ministria e arsimit e Malit të Zi.

Shpërblimet fituesve do të ju dorëzohen nesër në Podgoricë.

Punimet artistike fituese mund ti shihni në portalin e paqes (The Peace Portal).

http://www.peaceportal.org/web/western-balkans-peacebuilding-community/2013-winners

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…