Shpërblimet: POLICËT MË TË MIRË NË ULQIN

reg-ulcinjska-policijaNë koktejin e fundvitit, i cili të mërkurën, në hotelin „Mediteran“, e organizoi komuna e Ulqinit, janë shpallur policët më të mirë në vitin 2014.

Këtë çmim e fituan pjesëtari i policisë rrugore Besim Rexhoviq, drejtuesi i sektorit të sigurisë Aleksa Koçoviq dhe inspektori i policisë kriminale Blazho Qetkoviq.

Në ndarjen e çmimeve ishin të pranishëm drejtuesi i Policisë së Ulqinit Sead Gjozoviq, shefi i kriminalistikës Arsen Grboviq, dhe drejtuesit e policisë kufitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci