Shpërblimi për biznesin shoqëror: FITUAN ULQINAKËT E RINJ

Biznis nagradeSkuadra të cilën e përbëjnë të rinjtë nga Ulqin është një nga tre fituesit në Mal të Zi në kuadër të programit europian të përkrahjes të zhvillimit të biznesit shoqëror.

Kjo skuadër ka fituar në votimin online të komunitetiT me idenë që mbanë titullin “Ruajtja e kafshëve shtëpiake”, gjegjësisht krijimin e shërbimit të ruajtjes së kafshëve shtëpiake gjersa pronarët janë në pushim.

Të ardhurat nga kjo punë kjo skuadër, e përbërë nga studentët e disa universiteteve, ka për qëllim t’i shfrytëzojë për përkujdesjen e kafshëve endacake nga rrugët e qyteteve të Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…