Shpërthim në Tivarin e vjetër: BOMBË NË SHTËPINË E MARTIN PESHAL

Autori i panjohur deri tani, ka hedhur të martën, dy orë pas mesnatës, pajisjen shpërthyese në shtëpinë familjare të doganierit në pension Martin Peshal (74), në afërsi të spitalit në Tivar të vjetër.

Për fat të mirë, askush nga banorët e shtëpisë nuk u lëndua, mirëpo është shkaktuar dëm i madh material. Një automjet është shkatërruar, ndërsa në shtëpi janë thyer disa dritare.

Siç transmeton Portal analitika, në momentin kur pajisja ka shpërthyer, Peshal ishte në shtëpi me bashkëshorten dhe nipin e mitur.  Shpërthimi i fortë ka çuar në këmbë të gjithë komshinjtë e Peshalve në Tivar të vjetër.

Martin Peshal tha që askujt nuk i ka bërë keq, kështu që nuk dyshon në askënd.

Zëvendësja e prokurorit themelor Nusreta Arapoviq ka vërtetuar që pajisja shpërthyese është vendosur para shtëpisë dhe që personi i panjohur ka kryer vepër penale shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data

TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK
TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK

Me pjesëmarrësit e projektit “Fuqizimi i të rinjve për edukimin mediatik dhe të menduarit kritik”, të enjten në Ulqin u realizuasesioni i trajnues i radhës. Ligjëruese në këtë aktivitet ishte gazetarja

Ali Bardhi: GËRMIMET ARKEOLOGJIKE NË SHAS NË VITIN 1864 SIPAS NJË DOSJEJE TË ARKIVIT OSMAN TË SHTETIT NË STAMBOLL
Ali Bardhi: GËRMIMET ARKEOLOGJIKE NË SHAS NË VITIN 1864 SIPAS NJË DOSJEJE TË ARKIVIT OSMAN TË SHTETIT NË STAMBOLL

Arkeologjia (shkenca për të vjetrën) në Evropë i ka rrënjët në shek. XV-XVI me renesancën. Studiues të ndryshëm, nën emra tëshkencave të ndryshmefilluan tëhulumtonin trashëgiminë kulturore të periudhës

Prim.Dr. Gani Karamanaga: Katër periudha në shërbimin shëndetësor në Ulqin
Prim.Dr. Gani Karamanaga: Katër periudha në shërbimin shëndetësor në Ulqin

Periudha 1 – Malaria dhe eradikimi i saj (Kryeshefët të Stacionit shëndetësor: Dr Eva Hrastnik, Dr.Marko Popoviq) Në shumë komuna të Malit të Zi, sidomos në periudhën mes dy luftërave dhe në një

Parashikimi i motit: ME DIELL DERI TE DIELËN, PASTAJ TEMPERATURAT BIEN, E MUNDSHME EDHE BORA
Parashikimi i motit: ME DIELL DERI TE DIELËN, PASTAJ TEMPERATURAT BIEN, E MUNDSHME EDHE BORA

Mot me diell pritet në jug të Adriatikut në ditët në vijim deri të dielën, njoftojnë meteorologët. Të hënën temperatura e mëngjesit do të jetë nën zero, ndërsa ajo e ditës rreth shtatë gradë Celsius. Siç