Shqiperi: RAMA KRYEMINISTER, META KRYEPARLAMENTAR

Edi Rama do te jete kryeministri i ri, nderkohe qe kreu i LSI-se, Ilir Meta do te drejtoje Kuvendin e Ri te Shqiperise.

Dy kryetaret e PS-LSI, Edi Rama dhe Ilir Meta, u takuan per rreth 2 ore e 30 minuta per te vendosur piketat e planit te tranzicionit deri ne hapjen e legjislatures se re. “U ra dakord qe ne funksion te nje ndarjeje te pergjegjesive per te permbushur me sukses detyrimet qe burojne prej votes plebishitare te 23 qershorit per Aleancen per Shqiperine Europiane, kryetari i PS Edi Rama do te drejtoje qeverine e re, ndersa kryetari i LSI Ilir Meta do te drejtoje Kuvendin e ri”, thuhet ne njoftimin zyrtar.

Sipas marreveshjes, u konfirmua angazhimi publik i PS-LSI per te ndare mandatin e deputetit nga detyra ekzekutive e ministrit. “U vleresua se pikesepari nje grup i perbashket pune nen drejtimin e Sekretarit te Programit te PS, Ilir Beqja, dhe anetarin e kryesise se LSI Edmond Haxhinasto, duhet te nise menjehere nga puna per planin e detajuar te punes se 300 diteve te para qe do t’i paraqitet publikut ne muajin shtator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do

Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT
Ulqin: PREZANTOHET PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJËVE TË KOMUNËS SË ULQINIT

  Sot, para zyrtarëve të Vetëqeverisjes Lokale, institucioneve publike dhe aktorëve të tjerë vendorë, prezantuam dokumentin PLANI LOKAL PËR PUNËSUESHMËRINË E TË RINJVE. Ky plan paraqet një vlerë të

Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT
Të premten: TRIBUNË ISLAME DHE PROMOVIM I LIBRIT

Mexhlisi i Bashkësisë Islame Ulqin në bashkëpunim me organizatën Horizonti – Qendra për mirëkuptin ndërkulturorë Ju fton të merrni pjesë në Tribunë Islame dhe promovim të librit „Dilemat bashkëkohore

Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë
Gjekë Gjonaj: Husein Bato Dukaj, la pas një vepër që kapërcen shumë jetë

U bënë shtatë vjet  nga vdekja e parakohshme,   në moshën 56 vjeçare,  të Husein Bato Dukaj, regjisorit të parë të shkolluar  në Mal të Zi, me të cilin kam punuar disa vite  në TVMZ.  Dhe këtë përvjetor

Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË
Jashtëzakonisht ngrohtë edhe në ditët në vijim: DJE NE ULQIN REKORD – 37.7 GRADË

Për shkak të valës tropikale dhe temperaturave jashtëzakonisht të larta, alarmi meteorologjik portokalli është në fuqi dhe në ditët në vijim do të jetë shumë nxehtë, ndërsa gjatë fundjavës temperatura