SHSR “Belvi”: TË SHTUNËN GARA TRADICIONALE E VRAPIMIT

Ulicna trka, Gara e vrapitShoqata sportivo-rekreative “Belvi” edhe këtë vit, për të pestën herë me radhë, më 16 janar, me fillim në ora 15 para ndërtesës së Komunës, nën patronatin e Komunës së Ulqinit, Federatës së atletikës së Malit të Zi dhe Organizatës turistike të Ulqinit, do të organizojë garën e vrapimit rrugor “Ulqin 2016”/

Në këtë garë do të marrin pjesë atletët dhe sportistët nga klubet e Ulqinit në konkurrencën e meshkujve dhe të femrave në disiplinat:

  • Pionier (shkollat fillore)
  • Junior (shkollat e mesme)
  • Senior

Qëllimi i manifestimit, përveç paralajmërimit simbolik të sezonit turistik dimëror, është edhe shoqërimi dhe promovimi i të gjithë vlerave që karakterizojnë Ulqinin dhe Malin e Zi.

Përshëndetje sportive dhe Mirë se vini, thotë drejtori i SHSR “Belvi” Misho Causheviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…