Shtabi për situata emergjente: MËSIMET PËR AKTIVITETET E ARDHSHME

StabiNë takimin e inicuar nga nënkryetarja  e Komunës H. Gjoni edhe njëherë u fol për angazhimin e të gjitha strukturave në fikjen e zjarri që goditi më 26 shtator ullishtën e Ulqinit ,për funksionimin e  shtabit të emergjencës  gjatë tërë atyre ditëve dhe për  masat që duhet  ndërmarrë komuna që të jetë sa më e përgatitur në raste të tilla apo të ngjashme me këtë. Ishte konstatim i përgjithshëm se  sejcili  subjekt  qoftë i nivelit  shtetëror , komunal , Ndërmarrje Publike apo qytetarë,  ka dhënë ndihmesë të pakursyer në fikjen e zjarrit.  Analizat detale që do të pasojnë nga subjektet përkatës, respektivisht konkluzat e tyre , duhet të korporohen në dokumentet  e komunës sic janë Planet e Akcionit dhe dokumetet  e tjerë dhe të shërbejnë për të ardhmen në situata të tilla.Shërbimeve përkatëse u mbetet që të vlerësojnë dëmet  të cilat padyshim janë të mëdha.  Rëndësi e vecantë sipas  diskutuesve   duhet kushtuar gjithnjë masave  perventive,por sic u tha edhe me këtë rast  koordinimi i mirë i  përbashkët  dhe në kohë jep rezultate. Në takim nuk munguan falenderime për skuadrën tonë të zjarrfikësave, për kolegët e tyre , për pjestarët e Ushtrisë, Drejtorinë e sigurisë detare, asaj  për situata të jashtëzakonshme , policisë  së Ulqinit  dhe sherbimeve të ndryshme komunale. Falenderim iu dha dhe mjeteve të informimit për  raportim rreth ngjarjes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer