Shtatori plotë manifestime: FESTIVALE, PANAIRE, KOLONI

Panorama, Ulqin, UlcinjKëtë shtator do të mbahen një sërë manifestimesh interesante kulturore dhe argëtuese në rivierën e Ulqinit.

Ditën e parë të këtij muaji përfundoi manifestimi tre ditor i folklorit, ndërsa nis Panairi i artizanëve, së shpejti edhe panairi i prodhimeve vendase dhe kolonia e piktorëve, ndërsa me 7 shtator fillon Festivali ndërkombëtar i muzikës klasike.

Nga mesi i këtij muaj do të mbahet Festivali ndërkombëtar i modërs „Ulcinj Fashion Nights“.

Nga Organizata Turistike thonë se me organizimin e këtyre manifestimeve tentojnë të zgjasin sezonin turistik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…