Shtëpia e shëndetit: EDHE NË ULQIN ULTRAZËRI I KËLLKUT TË FOSHNJEVE

Shtepia e shendetit, Dom zdravljaNë Shtëpinë e shëndetit në Ulqin prindërit në të ardhmen do të kenë mundësi që falas të bëjnë ultrazërin e këllqeve për më të vegjëlit, mëson Portali Ul-info.

Caktimi i kontrollit bëhet në Departamentin e pediatrisë, ndërsa kontrollet i bënë dr. Pavle Marnikoviqi.

Ministria e shëndetësisë solli vendimin që, me qëllim të mbrojtjes më të mirë të fëmijëve, çdo pediatër duhet të kalojë edukimin shtesë për ultrazërin e këllqeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…