Shtëpia e shëndetit: TË HËNËN VAKCINIMI KUNDËR GRIPIT

Shtepia e shendetit, Dom zdravljaVaksinimi kundër gripit sezonal në Shtëpinë e shëndetit në Ulqin do të fillojë të hënën, mëson Portali Ul-info.

Nga ky institucionin shëndetësor janë porositur një mijë doza, që është sasi e mjaftueshme për të gjithë qytetarët të cilëve iu rekomandohet të marrin këtë vaksinë.

Para kësaj ato duhet të lajmërohen tek mjeku i zgjedhur dhe të caktojnë vaksinimin, sepse vaksinën nuk guxojnë ta marrinë personat të cilët në momentin e vaksinimit kanë temperaturë të lartë dhe ndonjë sëmundje akute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…