Shtyhet mbledhja e Kuvendit komunal: VAZHDIMI ME 31 KORRIK

Me propozim të kryetarit të Kuvendit komunal Milazim Mustafa mbledhja e tretë e rregullt e parlamentit lokal do të vazhdohet të mërkurën, me 31 korrik. Kryetarët e klubeve të këshilltarëve, me përjashtim të Forcës së re demokratike, të cilët nuk ishin të pranishëm në mbledhje, thanë që në këtë mënyrë i japin edhe një shans, kryetarit të komunës Nazif Cungut për raportin e të cilit duhet të diskutojnë.

As Cungu nuk ishte i pranishëm në këtë mbledhje, kështu që kryetari i komunës Mustafa tha që prandaj nuk është nevoja të diskutohet për raportin e tij të punës për 2012.

Kryetari i Klubit të këshilltarëve të PDS-së Skender Elezagiq tha që kjo situatë nuk ka ndodhur në histori të parlamentarizmit. “Cungu iku nga mbledhja dhe në këtë mënyrë ka treguar mosrespektim jo vetëm të kuvendit dhe ne si këshilltarë të cilët e kemi zgjedhur, por dhe të  qytetarëve”.

I ngjashëm ishte qëndrimi i Kryetares së Klubit të këshilltarëve të UDSH-së Hadixha Gjoni e cila shtoi që ajo që filloi keq, keq po përfundon. Sipas fjalëve të Kryetarit të klubit të këshilltarëve “Ulqin më i mirë – Mali i Zi më i mirë” Andrija Qetkoviq kuvendi duhet të shpërbëhet në mënyrë që të shpallen zgjedhjet e reja.

Në mbledhje ishin të pranishëm nënkryetarët e komunës Met Gjoni dhe Selim Resulbegoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data

TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK
TRAJNIMI I TË RINJVE PËR TË MENDUARIT KRITIK DHE TË FOLURIT PUBLIK

Me pjesëmarrësit e projektit “Fuqizimi i të rinjve për edukimin mediatik dhe të menduarit kritik”, të enjten në Ulqin u realizuasesioni i trajnues i radhës. Ligjëruese në këtë aktivitet ishte gazetarja

Ali Bardhi: GËRMIMET ARKEOLOGJIKE NË SHAS NË VITIN 1864 SIPAS NJË DOSJEJE TË ARKIVIT OSMAN TË SHTETIT NË STAMBOLL
Ali Bardhi: GËRMIMET ARKEOLOGJIKE NË SHAS NË VITIN 1864 SIPAS NJË DOSJEJE TË ARKIVIT OSMAN TË SHTETIT NË STAMBOLL

Arkeologjia (shkenca për të vjetrën) në Evropë i ka rrënjët në shek. XV-XVI me renesancën. Studiues të ndryshëm, nën emra tëshkencave të ndryshmefilluan tëhulumtonin trashëgiminë kulturore të periudhës

Prim.Dr. Gani Karamanaga: Katër periudha në shërbimin shëndetësor në Ulqin
Prim.Dr. Gani Karamanaga: Katër periudha në shërbimin shëndetësor në Ulqin

Periudha 1 – Malaria dhe eradikimi i saj (Kryeshefët të Stacionit shëndetësor: Dr Eva Hrastnik, Dr.Marko Popoviq) Në shumë komuna të Malit të Zi, sidomos në periudhën mes dy luftërave dhe në një

Parashikimi i motit: ME DIELL DERI TE DIELËN, PASTAJ TEMPERATURAT BIEN, E MUNDSHME EDHE BORA
Parashikimi i motit: ME DIELL DERI TE DIELËN, PASTAJ TEMPERATURAT BIEN, E MUNDSHME EDHE BORA

Mot me diell pritet në jug të Adriatikut në ditët në vijim deri të dielën, njoftojnë meteorologët. Të hënën temperatura e mëngjesit do të jetë nën zero, ndërsa ajo e ditës rreth shtatë gradë Celsius. Siç