Siç njoftohet: “OLIMPIK” DHE “BELVI” DO TË KENË KATËR YJE

Hotel Bellevue 5Mbasi që Qeveria e Malit të Zi vendosi të enjten që të jap me qira 30 vjeçare tokën në të cilën gjenden hotelet “Olympic” dhe “Bellevue” kompania “Karisma Hotels Adriatic Montenegro” shpejt do të nis në realizimin e programit investues.

Siç është paralajmëruar, në periudhën prej vitit 2017 – 2019 parashihen investimet me lartësi prej 16,24 milion euro, përmirësimi i cilësisë dhe punës së objekteve ekzistuese deri në nivelin prej katër yjesh.

Është planifikuar edhe ndërtimi i objekteve të reja, kështu që pas plotësimit të programit investues i cili është projektuar me vlerë totale prej 31,84 milion euro, kompleksi deri në vitin 2027 do të arrijë kapacitetin prej të paktën 600 dhomash me kategori katër yje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…