Simpoziumi i kryetarëve të komunave: GJEKA NË AUSTRI

Fatmir GjekaKryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka merr pjesë në Simpoziumin e kryetarëve të shteteve të Europës juglindore i cili mbahet në Grac.

Kjo ngjarje është organizuar në kuadër të programit të Bankës botërore, me qëllim të ndihmohen vetëqeverisjet lokale në Ballkan në procesin e modernizimit dhe përmirësimit të menaxhimit të krizës.

Në tubim marrin pjesë edhe kryekomunarët e Cetinës, Nikshiqit, Bijelo Poles, Shkodrës, Prishtinës…

Gjatë mbajtjes së këtij simpoziumi Gjeka kishte një sërë takimesh me kolegët e vet, duke përfshirë këtu edhe kryekomunarin e vendit mikpritës, Gracit, Zigfrid Nagl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…