Sindikata e Kripores: EUROFONDI DËSHIRON TA MBYLL FABRIKËN

Radnici Solane, Punetoret e KriporesEurofondi nuk bëri asgjë për ta iniciuar prodhimin në Kripore, por të gjitha përpjekjet e tyre janë të drejtuar kah fikja e ndërmarrjes, ka deklaruar Sindikata e Kripores.

Drejtori i Eurofondit, i cili menaxhon me Kriporen, Boisha Shotra tha dje që drejtuesit dëshirojnë të iniciojnë prodhimin, por që punëtorët nuk dëshirojnë të bashkëpunojnë.

Miranoviq tha që problemi në Kripore është menaxhimi i keq. “Nga paratë që janë fituar tre muajt e fundit është dashur të shlyhen pagat dhe të paguhen faturat për rrymë elektrike”.

“I porosisim drejtuesit që do të radikalizojmë grevën nëse nuk e shlyejnë borxhin ndaj nesh. Nuk do të lejojmë askënd të hyj në Kripore. Me jetë do ti mbrojmë vendet tona të punës, si dhe Kriporen”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,