Sindikata e Qendrës për kulturë: FALIMINDERIT TË GJITHVE, VAZHDOJMË GREVËN

Ljiljana-Janinovic-UlcinjOrganizata sindikale e Qendrës për kulturës në Ulqin ka lajmëruar opinionin publik që anëtarët e saj kanë ndërprerë grevën e urisë, por që akoma vazhdojnë grevën deri në plotësimin e kërkesave të tyre.

Të punësuarve në Qendër iu detyrohen tetë rroga, ndërsa 39 muaj nuk janë paguar kontributet.

Theksohet që mbasi që institucionet përgjegjëse kanë treguar mirëkuptim për këtë problem, me ndërprerjen e grevës së urisë edhe punëtorët e Qendrës për kulturë kanë treguar vullnetin e mirë për zgjidhjen e problemit ekzistues.

“Theksojmë që të punësuarit e Qendrës kishin përkrahje të madhe si nga të punësuarit e institucioneve të kulturës në Mal të Zi, ashtu edhe nga një numër i madh i njerëzve që treguan solidaritet të madh për ne”, thuhet në kumtesën e Organizatës sindikale. Të cilën e nënshkruan kryetarja Lilana Janinoviq, dhe shtohet që “falënderim i posaçëm i shkon mediave të cilët shumë objektivisht kanë raportuar qytetarët mbi këtë grevë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do