Sindikata: KEKOJA U SHAMATUA ME KRYETARIN NIKÇEVIQ

Sefki–Keko-Ljamovic_UlcinjKryetari i Sindikatës komunale në Ulqin Shefki-Keko Lamoviq është shamatuar me sekretarin gjeneral të Lidhjes së sindikatave të pavarura të Malit të Zi (SSS CG) Marko Nikçeviq, shkruan “Dan”.

Siç pohoi për këtë gazetë Lamoviq, arsyeja e shamatës qëndron në faktin që ai nuk mund ta gëzoi të drejtën për pension, sepse prej vitit 2012 nuk janë paguar kontributet në këtë asociacion të punëtorëve.

Lamoviqi e quajti Nikçeviqin gënjeshtar dhe paralajmëroi që kundër SSS CG do të ngrejë padi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…