Sipas gazetës “DAN”: FAMA JEPET ME QIRA PA TENDER

Këshiili drejtues i Qendrës kulturore ka dhënë me qira objektin e ish Bahçja verore në Ranë për tetë mijë euro, edhe pse e kishte ofertën me vlerë 20 mijë, shkruan “Dan”.

Lokalitetin atraktiv pa tender të shpallur e fitoi qiramarrësi i deritashëm Vedat Lamoviq, ndërsa dy herë e gjysmë më shumë ka ofruar familja Alloviq.

Lamoviq për gazetën e Podgoricës tha që oferta e tij ishte e vetmja dhe që në këtë çështje ka ndërhyrë politika. “Në këtë lokalitet kam investuar 200 mijë euro dhe është logjike të ma japin mua”, shtoi ai.

Skender Allovinq mendon që kemi të bëjmë me “korrupsion të pastër dhe punë të turbullta”. Sipas fjalëve të tija, Qendra kulturore ka dorëzuar padinë në gjykatë dhe Lamoviq ishte i detyruar ta lëshoi këtë hapësirë, pa të drejt të zgjasë kontratën.

Drejtori i Qendrës kulturore Nail Draga tha që oferta e Alloviqve është dorëzuar me vonesë. Ai pyetjes së “Danit” pse nuk u shpall tenderi për qiramarrjen e Bahçes verore  tha që për këtë ka vendosur Këshilli drejtues, ndërsa ai ka vepruar vetëm sipas vendimit të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të