Sipas Policisë shqiptare: 55 MIJË KOSOVARË NË ULQIN PËR DY JAVË TË KORRIKUT

Në bazë të të dhënave të Drejtorisë së Policisë së Shtetit në Shqipëri, numri i personave në hyrje në Shqipëri nga Kosova për dy javë të korrikut është rreth 152 mijë persona dhe numri i personave që hyjnë në Kosovë është rreth 114 mijë. Në bazë të të dhënave konklodphet që 55 mijë qytetarëve kanë hyrë në Malin e Zi përmes Muriqanit dhe që janë kryesisht qytetarë nga Kosova që frekuentojnë plazhin e Ulqinit. Ato kanë kaluar në Morinë për të udhëtuar në autostradë dhe më pas në Shkodër-Muriqan.

Shifra prej 55 mijë personash që kanë hyrë në Malin e Zi përmes Muriqanit balancon numrin e hyrje-daljeve Shqipëri-Kosovë. Ky itinerar udhëtimi për qytetarët nga Kosova që frekuentojnë plazhin e Malit të Zi, kryesisht Ulqinin, ka filluar të frekuentohet që nga viti 2009 me ndërtimin e autostradës, duke braktisur rrugën tradicionale Kullë-Rozhajë-Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari
Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë më vonë disa

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide