Sipas vlerësimeve të para: DO TË JETË VIT I MIRË NË ULLISHTË

Maslina, UlliriUllishtarët e Ulqinit janë shumë të inkurajuar me gjendjen në Ullishtë mbas dimrit i cili ishte njëri nga më të butit në 100 vitet e fundit. “Siç duket, ky vit mund të jetë shumë i mirë. Ullinjtë janë në top formë”, tha anëtari i Këshillit drejtues të Shoqatës së ullishtarëve Edin Buzuku.

Ai shtoi që shpreson që çdo gjë do të vijoj pozitivisht deri në fillim të vjeljes në tetor.

Këtë vit edhe Ministria e Bujqësisë ka paralajmëruar që do të jap më shumë subvencione për ullishtarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…