Skena verore: PËR FUND EDHE NJË SHFAQJE TEATRALE

Skena verore, Letnja scenaMe shfaqjen “Vdekja e një mbretëreshe”, të autorit Rexhep Qosja, të luajtur nga ana e teatrit nga Mitrovica, sonte do të përfundojë manifestimi tradicional “Skena verore-Ulqin 2014”.

Sonte do të përfundojë edhe Panairi i sivjetmë i librit. Ky “festival i librit” organizohet për të 14 herë në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…