SNP: MI SMO U KOALICIJI SA NARODOM

U nasu redakciju stiglo je sljedece saopstenje za javnost Socijalisticke narodne partije, koje integralno prenosimo.

Kako se bliži finiš izborne kampanje u Ulcinju, tako se sa svih strana kreće na jedinu istinsku opozicionu partiju u ovom gradu – Socijalističku narodnu partiju Crne Gore.

U pokušaju revitalizovanja svojih snaga u biračkom tijelu u Ulcinju, DPS ne preza ni od javnih izliva „ljubavi“ prema SNP-u, nudeći koaliciju za svoj spas. Sa druge strane, predstavnici do sada vladajuće Force javno su se pokajali što ranije nijesu prepoznali pravog partnera u SNP-u!

Pitamo se da li i jedni i drugi to čine kako bi pokušali da nanesu štetu jedinoj istinskoj opoziciji u Ulcinju ili su napokon otvorili oči i shvatili da je SNP partija časnih, sposobnih i poštenih ljudi koji misle i žele dobro ovom gradu, podjednako za sve građane, bez obzira na bilo koju vrstu različitosti.

SNP smatra da dobro Ulcinja i njegovih građana treba da nam je svima na prvom mjestu.

Trebalo bi da nam je drago to što se svi otimaju o nas, ali ta njihova „ljubav“ zapravo je pokušaj da se kamuflira činjenica da su jedni imali vlast i ojadili Ulcinj, drugi izigravaju opoziciju, a šuruju s vlašću, a treći svoju politiku zasnivaju na pokušajima da nanesu štetu SNP-u.

Svih ovih godina jedino je SNP bila dosledna svom Programu, Statutu i imenu. Građani Ulcinja znaju da je SNP uvijek kritikovala ono što nije dobro, i nudila rješenja brojnih problema Ulcinja i njegovih građana. To ćemo raditi i ubuduće, jer Ulcinj i Ulcinjani zaslužuju bolje.

SNP-u nije potrebna nikakva koalicija da bi bila u vlasti zarad vlasti. Potpuno je jasno sa kim SNP može razgovarati, isto kao što je jasno sa kim ne može, imajući u vidu jasne principe i pravila zapisane u Statutu i Programu naše Partije. Jedinu koaliciju ćemo praviti sa narodom. I uvijek ćemo, kao i do sada, biti glas naroda. To je svim dobronamjernim građanima Ulcinja apsolutno jasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…