Solidariteti i këshilltarëve të Ulqinit: NDIHMË PËR DJALIN NGA KRAJA

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjShefi i Klubit të këshilltarëve të Partisë demokratike Haxhi Sulejmani ka falënderuar kolegët këshilltarë që kanë çuar dorë nga një paushall mujore që të ndihmojnë djalin nga Kraja B.Bardhin.

Ai, nga mesi i vitit të kaluar ka përjetuar fatkeqësi, kur në shpatet e Rumisë në te ka rënë shkëmbi me ç’rast u lëndua rëndë.

Sulejmani, i cili nisi iniciativën për ndihmën e Bardhitë, ka thënë se ndihmë kanë dhënë 28 nga gjithsej 33 këshilltarë në Parlamentin lokal.

Paushalli mujor i këshilltarëve në Kuvendin komunal të Ulqinit është 150 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…