SOS linja: PËR TRE MUAJ TETË THIRRJE NGA ULQINI

SOS TelefonSkuadra projektuese i Linjës Nacionale SOS për viktimat e dhunës në familje njoftoi se gjatë tre muajve paraprak fitoi tetë thirrje nga Ulqini.

Siç thuhet, linjën nacionale më së shpeshti e thërrasin viktimat personalisht, ndërsa në emër të viktimave thërrasin kushërinjtë, qytetarët dhe zyrtarët policor ose nga qendra për punë sociale.

Rikujtojmë se linja është falas për thirrjet nga cilido rrjet në Mal të Zi dhe e hapur 24 orë, 7 ditë në javë, ndërsa çdo të premte nga ora 13 deri në 21 për femrat që përjetuan dhunën dhe flasin në gjuhë shqipe është siguruar shërbimi edhe në gjuhën e tyre amtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…