SOS për Montenegro: BASHKËNGJITUNI MARSHIT KUNDËR HULUMTIMIT TË NAFTËS

 

SOS (1)Rrjeti SOS për Montenegro dëshiron të ftojë qytetarët dhe organizatat e shoqërisë civile që ti bashkëngjiten marshit protestues kundër hulumtimit të naftës dhe gazit në nëndetin malazez i cili përfshinë kalimin nëpër qytetet bregdetare në aksin me gjatësi 145 kilometër dhe do të zgjasë katër ditë.

Nisja është planifikuar të premten, me 9 nëntor, nga Ulqini në ora 7h (Plazhi i Vogël), të shtunën me 10 nëntor nga Petrovci (marina) në ora 7, të dielën me 11.11. nga Tivati në ora 7h dhe nga Kotori një ditë më vonë nëntor në të njëjtën kohë duke përfunduar në Herceg Novi.

Qytetarët dhe shoqatat ftohen të japin përkrahje atyre më këmbëngulësve të cilët do të kalojnë tërë aksin marshues duke iu bashkëngjitur, duke i ndihmuar në formë ushqimi, pijeve freskuese, akomodimit ose në ndonjë mënyrë tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit