SOS telefon Ulqin: TË HËNËN TRYEZA E RRUMBULLAKËT

SOS telefoni për femra dhe fëmijë viktima të dhunës – Ulqin organizon tryezën e rrumbullakët “Stereotipat gjinore, paragjykimet, gjuha e urrejtjes ndaj grave në jetën publike dhe politike në komentet online në portalet mediale dhe rrjetet sociale”.

Rrealizimi i këtij projekti bëhet në kuadër të projektit “Shtypja e gjuhës së urrejtjes dhe dhunës digjitale me bazë gjinore ndaj grave përmes fuqizimit të të rinjve” financuar nga Ministria e të Drejtave të Njeriut dhe Minoriteteve.

Tryeza do të organizohet në hotel “NOBEL” në Ulqin, më 18 dhjetor 2023, në ora 11:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…