SOS telefoni: METODA TË REJA TË PARTNERITETIT

Hatixhe Nelaj SOS projektiOJQ “SOS telefoni” ka njoftuar që të hënën dhe të martën do të mbahet seminari “Planifikimi strategjik i planit lokal për arritjen e barazisë gjinore”.

Ky seminar, siç pohon drejtoresha ekzekutive e kësaj organizate Hatixhe Nelaj, është pjesë e programit “Vendosja e barazisë gjinore dhe parimeve të mundësive të barabarta”. Synimi përfundimtar është miratimi i planit lokal të aksionit për arritjen e barazisë gjinore në mënyrë që do të vendosen metodat e reja të partneritetit në mes sektorit civil, komunitetit lokal dhe administratës komunale.

Partner në këtë projekt janë komuna e Ulqinit, Qendra për arsimim qytetar dhe Iniciativa qytetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci