Sos telefoni: Të mërkurën tryeza e rrumbullakët për dhunën bashkëmoshatare

SOS Telefon“SOS telefoni për femra dhe fëmijë viktima të dhunës –Ulqin në kuadër të projektit “Toleranca është zgjedhja jonë”, e mbështetur nga “Juventas” përmes  programit “Koalicioni kundër dhunës bashkëmoshatare”  në shkollat malazeze , financuar nga BE, organizon  tryezë të  rrumbullakët për përfaqsuesit e institucioneve përkatëse për mbrojtje nga dhuna bashkëmoshatare ,dhe dhuna në familje, OJQ-të dhe media. Të mërkurën, 16 tetor 2019 në ora 11:00 në hotelin “NOBEL”.

Të gjithë pjesëmarrësit do të kenë mundësi të diskutojnë, dhe  të shkëmbejnë njohuri, dhe përvoja në fushën e dhunës së të rinjve, dhe mbrojtjen ndaj  tyre. Gjithashtu do t’i lihet  hapësirë  përcaktimit të problemeve kryesore operative, dhe pengesave të mundshme të shkaktuara nga  vendimet e reja ligjore.  Po ashtu do të shqyrtohet mundësia e bashkëpunimit të mëtutjeshëm dhe veprimit të përbashkët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer