Sot dhe nesër: EKSPOZIMI I TRASHËGIMISË PROFETIKE

Xhamia e Pazarit, DzamijaMexhlisi i Bashkësisë Islame në Ulqin organizon program fetar “Ekspozimi i trashëgimisë profetike Sakalli Sherif”.

Programi për meshkuj do të mbahet të dielën, në ora 17, ndërsa për femra të hënën, në ora 13, në xhaminë Namazgjah.

Mysafirë do të jenë Ismail ef. Hysaj dhe kori i medresesë Mehmet Fatih.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…