Sot në Ostros: MBAHET “FESTA E GËSHTENJËS”

OPstros 2Manifestimi tradicional “Festa e gështenjës” u mbajt sot në Ostros.

Moti i bukur dhe prodhimi i mirë i gështenjës kanë bërë që në qendër të Krajës të mblidhen disa mijëra njerëz nga Ulqini, Tivari dhe rrethina.

Në festën e gështenjës ishin po ashtu të pranishëm edhe kryetarët e komunave Fatmir Gjeka dhe Zoran Srzentiq, si dhe deputetët në Kuvendin e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…