Sot zgjidhja e krizës politike në Ulqin: ZGJEDHJET NË FILLIM TË VITIT TË ARDHSHËM

Opstina-UlcinjKolegjiumi i Kuvendit komunal të Ulqinit do të vendos të premten për datën e mbajtjes së mbledhjes të parlamentit lokal në të cilën do të pruhet vendimi për shkurtimin e mandatit të përbërjes ekzistuese. PDS dhe partitë tjera, me përjashtim të Forcës së re demokratike, janë të mendimit që zgjedhjet duhet të jenë sa më parë në mënyrë që të dilet nga agonia politike në të cilën Ulqini ndodhet.

Në Forcë deklarojnë që janë gati për zgjedhje, por që zgjedhjet duhet të mbahen në prill, kur ato do të organizohen edhe në disa komuna tjera në Mal të Zi.

Sipas fjalëve të shefit të Klubit të këshilltarëve të Partisë socialdemokrate Skender Elezages, sa më parë të formohet pushteti i ri ekzekutiv do të ketë më shumë kohë të përgatisë sezonin turistik.

Këshilltari i PDS-ës Luigj Shkrela për “Dnevne novine” tha që pret që gjatë nëntorit Kuvendi do të sjell vendim për shkurtim të mandatit.

Në Partinë demokratike të Fatmir Gjekes dhe Unionin demokratik të Shqiptarëve të Mehmed Zenkes thonë që në mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit duhet të diskutohet mbi Raportin e punës së kryetarit të komunës së Ulqinit Nazif Cungu për vitin 2012, e cila ishte pika e ndarjes e koalicionit në pushtet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,

Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN
Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN

Stand up komedia të „Teatrit Teuta“, SY N’SY me aktorin Bashkim Alaj, do të shfaqet të shtunën, me 10 dhjetor, në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë. Të ftuarit e Bashkimit do të jenë kryetarët