Speciali më i mirë për Mundial: MERIDIANI E PRET GATI KAMPIONATIN BOTËROR

Vrap në Meridian merr specialin në të cilin gjenden të dhënat më të rëndësishme për të gjithë skuadrat, lojtarët më të mirë, stadiumet dhe qytetet në të cilët mbahet Kampionati Botëror.

Kjo nuk është e gjitha, sepse në te mund të gjesh mijëra mënyra që të fitosh para! Baste për çdo gjë që të bie ndër mend! Aty janë të gjithë ndeshjet me ofertë të zgjeruar, ku do të jetë çdo gjë – nga rezultati final dhe numri i golave, deri tek lojë të dyfishta dhe numri i goditjeve nga këndi.Meridian 1

Oferta më e mirë për vendosjen e bastit për Kampionatin Botëror!

Në special mund të gjenden të gjithë informatat më të rëndësishme të cilët janë të nevojshme për përcjelljen e Mundialit. Para se të vësh bast armatosu me dije. Analiza e çdo skuadra, analiza e lojtarëve më të mirë dhe taktikës për të gjithë pjesëmarrësit, e aty janë edhe tekste për qytetet, stadiumet dhe historia e tërësishme e Kampionateve Botërore. Të gjithë të dhënat më të rëndësishme në një vend.

Mijëra të dhëna, mijëra baste, mijëra mënyrë që futbolli të jetë më interesant – e xhepat më të mbushur!Meridian Specijal

Kuotat për fituesit e botërorit janë tash disa muaj aty, e tani mund të kombinohen me ofertën për shënuesin më të mirë të kampionatit. Vë bast për favoritin tënd në lidhëzën:

Vë bast edhe për: të gjithë ndeshjet, kampionin, shënuesin më të mirë, shënuesin më të mirë të çdo skuadre, renditjen e saktë të çdo grupi ose skuadrën më të mirë europiane, kjo është vetëm një pjesë e ofertës.

Ofertën e plotë të të gjithë ndeshjeve nga Kampionati Botëror mund ta shikoni në lidhëzën:

VENDOS BASTIN NË MUNDIAL

Nëse nuk ke llogari të hapur, tani është momenti më i mirë të regjistroheni në lidhëzën https://bit.ly/2LNSoOm, ne qerasim skedinën e parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…