Spektakel në rrugët e Ulqinit: PARADA MË E MADHE E MOTORËVE

Bikers-Skup-Ulcinj.13-1 (1)Me qindra motorë kanë defiluar sot rrugëve të Ulqinit, në ditën e dytë të Motoriadës së 6. Ky mesiguri është tubimi me më së shumti pjesëmarrës deri tani, të cilin me kënaqësi e kanë përcjell turistët dhe qytetarët që ndodheshin në rrugën kryesore të qytetit.

Bajkerët sipas zakonit pak janë ndalur në Ranë, e pastaj janë kthyer „në bazë“, në plazhin Safari, ku edhe sonte do të mbahet koncerti.

Këtë manifestim tradicional me sukses e ka organizuar Moto-klubi „Pirates“ nga Ulqini, me përkrahje të Organizatës turistike. (Foto Ul-hangover)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…