Sport: HENDBOLLISTËT DHE BASKETBOLLISTËT NË SHTËPI, FEDERALI I LIRË

Rukomet Ulcinj, Hendboll Ulqin 2Në xhiron e 12 të Ligës së parë të Malit të Zi hendbollistët e Ulqinit nesër, në ora 19, para tifozëve të vet, takohet me skuadrën “Llovqen nga Cetina”.

Ndërsa basketbollistët e Ulqinit po ashtu luajnë në shtëpi. Në xhiron e parë të Survival ligës së parë Erste ato do të takohen të mërkurën me skuadrën Mediteran nga Tivari. Në këtë ligë marrin pjesë gjashtë skuadra.

Në xhiron e 20 të Regjionit jugor të futbollit skuadra e Federalit është e lirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…