Sport: TAEKWONDO TEAM “ULQINI” NË TURNEUN MBARËKOMBËTAR

IMG_8687_resizeGjatë vikendit me datë 22.12.2019 në Tiranë u mbajtë kampionati Mbarëkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së.

Në këtë kampionat u paraqiten klubet nga trojet shqiptare si Shqipëria, Kosova e Mali i Zi. Klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 20 sportistë të cilët fituan 19 medalje dhe tre trofe.
Nga ekipi i Ulqinit u shpallën 12 kampion mbarëkombëtarë.
 12 medalje të arta
 5 medalje argjendi
 2 medalje bornzi

Kampionë u shpallën sportistët:
 Bledar Kasmi, Enes Dushku, Arta Ismailaga, Amella Nuti, Sara Kraja, Hakush Fici, Enis Kurti, Amell Nuti, Albjon Hykaj, Merisa Malokraja, Amra Dushku, Medina Kanaqeviq.
 Nehar Dabi, Hadi Resulbegu, Hana Tivari, Sumeja Bisha, Nuri Kanaqeviq.
 Amar Bakalli, Edina Kraja.

Sportistja Arta Ismailaga shpallet garuesja më e sukseshme në kategorinë CHILDREN. 

Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini u shpall:
Kampion kombëtarë në kategorinë KADET duke fituar trofeun e vendit të parë.
Nënkampion në kategorinë CHILDREN fëmij trofeu i vendit të dytë.
Nënkampion në kategorinë SENIOR trofeu i vendit të dytë.

Falenderojmë organizatorët e këtij aktiviteti sportiv e shoqërorë, federatën e Shqipërisë dhe federatën e Kosovës.

Tkd Ulqini.
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit