Straniak Academy: TUBIMI I RADHËS NË ULQIN

Këto ditë në Igallo është po mbahet mësimi për studentët e vendeve të Ballkanit perëndimor dhe disa vendeve tjera anëtare të Bashkimit evropian të cilin e organizon Akademia Straniak për demokraci dhe të drejtat e njeriut, lajmëron Portali analitika.Straniak AcademyKëtë institucion në vitin 2013 e themeloi “Ludwig Boltzmann instituti për të drejtat e njeriut”, në bashkëpunim me Fakultetin juridik të Universitetit në Vijenë dhe Fakultetin juridik dhe Fakultetin e shkencave politike të Universitetit të Malit të Zi.

Qëllimi i Akademisë Straniak është që me vlerat universale të teorisë politike dhe konceptin modern të politikës të arsimojë studentët dhe dëgjuesit e këtij programi.

Është planifikuar që Akademia e radhës të mbahet në vitin 2015 në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…