Stuhi jugore: VALA E BATICËS “PËRMBYTI” PLAZHIN E MADH DHE ADËN

Foto 2 (1)Stuhi jugore dhe vala e madhe e baticës të shtunën praktikisht kanë përmbytur Plazhin e madh dhe Adën.

Për këtë arsye derdhja e Bunës ishte e vështirësuar, gjë që solli deri tek rritja e nivelit të lumit.

Meteorologët kanë paralajmëruar se gjatë të shtunës dhe të dielës do të ketë rreshje, rrebesh dhe vetëtima, por edhe që era jugore në det do të dobësohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…