Subjekti i ri: FORMOHET LËVIZJA QENDRORE SHQIPTARE PËR INTEGRIME

Isat JakupiNë Ulqin sonte do të shënohet formimi i subjektit të ri politik, Lëvizja qendrore shqiptare për integrime.

Në ftesën me të cilën disa qytetarë ftohen në tubim si koordinator i kësaj lëvizje përmendet dr Isat Jakupi.

Ai, përndryshe, ishte dikur në krye të Lëvizjes qytetare “E vërteta”, si dhe këshilltar i Partisë së prosperitetit demokratik në Kuvendin komunal të Ulqinit.

Me rendin e ditës të propozuar është parashikuar që në mbledhjen e sotme të formohet trupi koordinues, i cili do të përgatisë kongresin themelues të kësaj lëvizje politike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci