Sukobin-Muriqan: PËR 7 DITË MË SË 100 MIJË PERSONA KALUAN KUFIRIN

Fundi i muajit gusht që përkon edhe me mbarimin e pushimeve për pjesën më të madhe të emigranteve, po shoqërohet me fluks të lartë daljesh nga Shqipëria përmes pikes se kalimit kufitar të Muriqan– Sukobines.

Radhet e gjata në këto ditë janë të pashmangshme, ndonëse për të përballuar këtë fluks janë shtuar edhe 3 sportele.

Sipas të dhënave të drejtorisë së policisë kufitare shqiptare, hyrje – daljet nga data 23 deri me 30 gusht kanë qenë 100 mijë e 594 shtetas, ndërsa automjete 17 326 të tilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…