Sukses i karatistëve të Ulqinit: VENDI I TRETË NË KAMPIONATIN SHTETËROR

Karate klubi Ulqin, Karate klub UlcinjMe katër medalje të argjendta dhe dy bronzi karateistët e skuadrës së Ulqin kanë zënë vendin e tretë në kampionatin shtetërorë për senior.

Në këtë kampionat kanë marrë pjesë 70 garues nga dhjetë klubet e Malit të Zi.

Vendi i parë i ka takuar skuadrës “Buduqnost”, ndërsa vendin e dytë e zuri KK “Omladinac”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…