Sukubinë: GJENDET ÇANTA ME 8,6 KG SKANK

Skank, Marihuana, Hashash, DrogaPunonjësit e Degës së sigurisë kufitare të Ulqinit të hënën në Sukubinë kanë gjetur çantën me 8,6 kilogram drogë të tipit skank e cila, siç dyshohet, më pare është kontrabanduar nga Shqipëria në Mal të Zi.

“Droga u gjet në afërsi të një objekti afarist në këtë vend, e fshehur në kaçubë”, thuhet në kumtesën e policisë.

Siç shtohet, po ndërmerren të gjithë aktivitetet në identifikimin e personit ose personave të cilët kanë kontrabanduar drogën nga Shqipëria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…