Sukubinë: SEKUESTROHEN 44 KG DROGË

Skank ne Muriqan-SukubineNë aksionin e përbashkët të punonjësve të Drejtorisë së doganave dhe atyre të Ministrisë së punëve të brendshme, si dhe në bashkëpunim me punonjësit e policisë kufitare të Republikës së Shqipërisë, të mërkurën në pikën kufitare të përbashkët Sukobinë-Muriqan, në hyrje në Mal të Zi, janë sekuestruar rreth 44 kilogram të materies për të cilën dyshohet që është substancë narkotike skank.

Droga është gjetur në makinën e markës “Nisan”, me targa Kroate, të cilën e ka vozitur shtetasi i Kroacisë N.H. (54).

Materia e gjetur ishte e fshehur në gomat e prapme të makinës së përmendur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…