Supermarketi SARS: DERI TË HËNËN AKSIONI I FUNDJAVËS

Sars 1 (38)
SARS 2 (35)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…