Supermarketi SARS: AKSIONI „STOP INFLACIONIT“

Na vizitoni dhe shfyrtëzoni ofertën të cilën e kemi pregaditur për ju.

Aksioni vlen në të gjithë marketët e SARS-it.

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve.
Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”