Supermarketi SARS: Ejani edhe këtë të diel dhe kaloni mirë!

Na vizitoni dhe përfitoni nga oferta më e mirë që kemi përgatitur për ju!

Promovimi është i vlefshëm në të gjitha marketët e SARS-it.

Promovimi për produktet e theksuara vlen deri më 08.04. (e shtune).

Dërgesa falas në shtëpi: 067 040 016

Blini më shumë, paguani më pak!

Për çdo faturë mbi 12 euro përfitoni 3% zbritje

Me ne ju përfitoni më shumë!

Mirë se vini në SARS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”