Supermarketi SARS: SHFRYTËZONI ZBRITJET DERI NË FUND TË VITIT

Na vizitoni në ditët ne vijim, që të presim festen e Vitit të Ri së bashku dhe të shijojmë festën me çmime të ulëta.
Mund të porositni produktet ne adresën tuaj të shtëpisë: 067 040 016

Çdo herë më të mirët! Çdo herë më të lirët!

Mirë se vini në SARS!

Sars 1 (48)
SARS 2 (45)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…