Supermarketi SARS: SUPER AKSIONI DERI TË HËNËN

SARS 1 (31)
SARS 2 (32)
SARS 3 (12)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…