TAEKWODNO ULQINI: GJATË KËTIJ VITI GRUMBULLUAM 336 MEDALJE, 28 TROFE DHE 8 TROFE PERSONALE

Përfundimi i vitit 2022. Përfundoj edhe një vit shumë i sukseshëm për sportin e Taekwondo-së Ulqini.
Klubi i Taekwondo-së Ulqini gjatë vitit 2022 mori pjesë në 31 aktivitete sportive.
Udhëtime të gjata e të mundishme arritëm në 17 shtete ���� ���� ���� ���� ���� �������� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� ���� vetëm pët të arritur këtë rezultat. U paraqitëm në 10 gara te premijer ligës turnamente të rangimit G2/E2. Morëm pjesë në dy kampionate europiane, në kupën e europes, kampionatin botërorë, kampionatin europian për shtete të vogla, kampionatin Ballkanik 18 gara ndërkombëtare dhe 3 gara vendore.
Gjatë këtij viti klubi arriti të grumbullojë gjithësejtë 336 medalje, 28 trofe dhe 8 trofe përsonale.
��99 MEDALJE VENDORE
��52 medalje të arta
��33 medalje të argjendit
��14 medalje të bronzit
��184 MEDALJE NDËRKOMBËTARE
��99 medalje të arta
��52 medalje të argjendit
��33 medalje të bronzit
��8 MEDALJE EVROPIANE
��2 medalje të arta
��5 medalje argjendi
��1 medalje bronzi
��10 MEDALJE TË NIVELIT G2-E2
��4 medalje të arta
��4 medalje e argjendit
��2 medalje të bronzit
��11 MEDALJE BALLKANIKE
��3 kampion Ballkani
��3 nënkampion Ballkani
��5 medalje e bronzit
��21 MEDALJE SHTETËRORE në disciplinën e Ndeshjes
��13 kampionë shtetëror
��6 nënkampion shtetëror
��2 medalje bronzi
��25 MEDALJE SHTETĒRORE në disciplinën e Formave
��17 kampion shtetëror
��7 nënkampion shtetëror
��1 medalje bronzi
��28 TROFE TË FITUARA
��8 trofe në Mal të Zi
��20 trofe ndërkombëtare
��11 trofe të vendit të parë��
��9 trofe të vendit të dytë��
��6 trofe të vendit të tretë��
Sportisti Enes Dushku rënditët i 3 në ranglistën evropiane, Sara Kraja rënditet në vendin e 6-të të ranglistës Europiane Arta Ismailaga rënditet e 8 në ranglistët evropiane. Me këtë rangim që ka arrit Enesi dhe Sara sikur të ishin senior do ishin pjesmarrës direkt për në lojërat olimpike.
Përgëzojë ekipin e artë i cili punoj gjatë gjithë vitit pa u ndal, Enes Dushku, Sara Kraja, Arta Ismailaga, Merisa Malokraja, Amella Nuti, Amra Dushku. Një ekip të cilët nuk munguan në seanca stërvitore gjatë 6 ditëve të javës, udhëtuam sëbashku përgjatë gjithë Europës thuajse, kalum çdo vështirësi duke i ndarë sebashku të gjitha emocionet gëzimet e vuatjet, dëfrimet, vështirrësit, pakorektësit, rreziqet, qëshëm e qajtëm sëbashku një aventur që do mbetet në librin tonë të suksesit. Falenderojë prindërit për përkrahje maksimale të këtij ekipi, nutricioistët, trajnerët e pregaditjeve fizike dhe të kondicionit, shtëpin e shëndetit për analizat e regullta të sportistëve. Arritëm në vendin e 5 në botë me sportistit Enes Dushku i cili ishte shumë pranë medaljes botërore. Me këtë suksesë të arritur gjatë vitit 2022, dëshiroj të falenderoj të gjtihë ata që kontribuan në çfardo mënyre: Prindërit, Komunën e Ulqinit, Anëtarët e komisionit për sport pranë Komunës së Ulqinit, Sponsorët, Mediat, Portalet, Komitetin Olimpik, Ministrin e sportit, të afërmit e mi, shoqërin anonime nga New Yorku, Florida, Chicago e California, drejtoreshën e shkollës “Marshall Tito” si dhe kolegët mësimdhënësit që patën mirëkuptim për nxënësit të cilët munguan gjatë procesit mësimorë dhe të gjithë ata që na përkrahën moralishtë e fizikishtë ju faleminderit shumë.
Urime për të gjithë, fati dhe suksesi ju përcjelltë gjatë gjithë jetës, ne po mundohemi që të reflektojmë sa më pozitiv.
Tkd Ulqini, 15.12.2022.
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data