TAEKWONDO: 17 MEDALJE TË ARTA PËR ULQININ

Taekwondo klubi UlqinTë dielën me datë 20.12.2015 në Podgoricë u mbajtë Kupa e Malit të Zi në sportin e Taekwondo-së në diciplinat dyliftim dhe forma. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 12 garues në të gjitha kategoritë. Klubi i Ulqinit arriti këtë rezultatë, gjithësejt 24 medalje, prej tyre: 17 të arta dhe 7 të argjendit si dhe dy kupa.
Garuesit më të suksseshëm ishin Esad Kraja dhe Amra Dushku duke fituar nga 3 medalje të arta.

Medaljet e fituara për ekipin e Taekwondo-së Ulqini janë.
Esad Kraja dy medalje të arta, kategoria individuale dhe ekipore
Amra Dushku dy medalje të arta, kategoria individuale dhe ikipore.
Medina Kanaqi me dy medalje të arta, në kategorin individuale dhe ekipore.
Ardiana Karamanaga me dy medalje një e artë një e argjendit, në kategorinë individuale dhe ekipore.
Amrudin Hoxha dy medalje të arta, kategoria individuale dhe ekipore.
Florian Efendija dy medalje argjendit, kategoria individuale dhe ekipore.
Xheneta Kanaqi dy medalje një e arte dhe argjendit, kategoria individuale dhe ekipore.
Edin Islamoviq medalje e artë, kategoria individuale.
Edina Kraja dy medalje e artë dhe argjendit, kategoria individuale dhe ekipore.
Amina Kanaqi medalje e artë kategoria individuale.
Nuri Kanaqi me dy medalje një e artë dhe një e argjend, kategoria ekipore dhe individuale.
Diciplina e dyluftimit:
Esad Kraja medalje e artë kategoria -49 kg.
Amra Dushku medalje e artë në kategorinë -33 kg.
Ardiana Karamanaga medalje e argjendit kategoria -49 kg.
Edina Kraja medalje e argjendit kategortia -47 kg.
Në renditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini u rendit i pari në kategorinë e Formave duke fituar kupën e vendit të parë, dhe i dyti në kategorinë e dyluftimit duke fituar kupën e vendit të dytë. Me këtë garë përfuduam vitin 2015. Falenderojmë të gjtihë sponsorët që na mundësuan pjesmarrjen në Kupën e Malit të Zi si dhe të gjithë ata që na përkrahën gjatë gjithë vitit 2015. Ju faleminderit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit