TAEKWONDO TEAM ULQINI: SUKSES I MADH NË TURNENË E BEOGRADIT

Të dielen në Beograd u mbajte turneu ndërkombëtar Lojërat e Herkulesit për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Në këtë aktivitet të sportit të Taekwondo-së u paraqitën 58 ekipe, 550 garues nga 10 shtete.
Ekipi nga u Ulqini u paraqit me 14 sportistë.
Me medalje u kurorzuan sportistët:
🥇Medina Kanaqeviq
🥇Dorian Vukaj
🥇Ardit Dervishi
🥇Amra Dushku
🥇Selma Demiri
🥇Merisa Malokraja
🥇Bledar Kasmi
🥈Enes Dushku
🥈Vesa Dervishi
🥈Sara Kraja
🥉Sumeja Bisha
🥉Arta Ismailaga
🥉Adna Sulejmani
Në rënditjen e përgjithshëm ekipi nga Ulqini zuri vendin e parë në disciplinën e Formave, dhe vendi dytë në kategorinë kadet.
Falënderojmë prindërit për përkrahje maksimale, si dhe sponsorin FAF & CO për kontributin e dhënë në të mirë të sportistëve tanë, thuhet në njoftimin e trajnerit, Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën pjesë përfaqësuesit nga të gjitha komunat e Malit të Zi, ndërsa

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër të mbrëmjes përkujtimore do të shfaqet filmi dokumentar

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në fund po përmirësohet. “Si

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur të famshme të këtij qyteti bregdetar malazez. Me

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet dhe shpërndarja e broshurave. Në orën 13:00, gazetarëve